Josep Puig

menu-to-close-2

TallerAl carrer Progrés del barri de Gràcia de Barcelona, us ofereixo el meu taller, ben equipat i amb experiència de més de 40 anys, per si necessiteu posar al dia el vostre piano.

Actualment, dedico bona part del temps a la recuperació d'instruments antics que tenen un interès especial per la seva qualitat. Hi ha instruments que reclamen, malgrat el temps, tornar a mostrar el seu encant.

Blüthner

Piano de 3/4 de cua fabricat l'any 1898 a Leipzig, Alemanya. Moble de noguera, teclat de marfil i eben, mecanisme original Blüthner i sistema de cordes "aliquot" (quarta corda ressonant) també original Blüthner. Una meravella d'instrument.

Erard

Piano de cua de 2,40 m fabricat a París l'any 1852. Moble de palissandre, teclat de marfil i eben. Instrument històric del millor fabricant de pianos del segle XIX. Una joia que esperem poder tornar-lo a fer sonar.

Bernareggi

Piano vertical fabricat a Barcelona l'any 1875. Un delicat instrument que hem gaudit molt posant-lo al dia.

Steinway C

Piano de tres de quarts cua de 2,28 m, que ha necessitat una reparació global en va ser víctima d'una important mullena ocasionada pel temporal Glòria, que va afectar la costa catalana l'any 2020.